Coronaviruspandemin gjorde att sommaröverföringsmarknaden till skillnad från tidigare, men det gjordes fortfarande många affärer, Paris Saint-Germains klubbpresident Nasser Al-Khelaifi har upprepat sitt förtroende för att Kylian Mbappe och Neymar kommer att stanna kvar på klubben.

 

Neymar själv pratade också med RMC Sport och Brasilien international betonade sin lycka med PSG för närvarande och i den franska huvudstaden. "Jag är väldigt glad här i Paris," sade Neymar med Fotbollskläder. "Jag är väldigt glad i klubben och med mina lagkamrater. Tanken på att lämna har inte gått upp i mitt sinne."

 

Neymar, som utgjorde en del av en potent front tre med Messi och Luis Suarez under fyra år med Barca, har ständigt kopplats till en flytt tillbaka till Camp Nou sedan han lämnade till PSG i ett världsrekord på 222 miljoner euro 2017.

 

Medan samtalen fortsätter utanför fältet har Mbappe med PSG- Fotbollskläder kämpat för att skjuta på alla cylindrar på den och avslutat en tre-match-torkning med sin sena strejk mot Montpellier på lördag, men samtidigt som han erkänner att Mbappe inte har varit bäst den här terminen , har spelarens far Wilfried insisterat på att det inte beror på kontraktsförhandlingar.

 

Han är också i genomsnitt fler skott på mål (3,1 jämfört med 2,9 förra säsongen), framgångsrika dribblingar (4,5 till 3,3), beröringar av bollen (63,7 till 60,3), beröringar i oppositionslådan (14,1 till 12,4) och framgångsrika passningar (31,5 till 28,8).