AZ Alkmaar kommer att vara utan deras toppscorer i den här säsongens tävling, Myron Boadu, som inte kan bygga vidare på sitt mål på sex mål i 11 Europa League-uppträdanden på grund av avstängning. Oavsett, säger huvudtränaren Arne Slot att hans sida kommer att vinna på torsdag kväll.

Manchester United öppnar dörren till Paul Pogbas utgång från Old Trafford genom att underteckna två centrala mittfältare innan starten av nästa säsong. Pogba bär en Billiga fotbollströjor  vill fortfarande lämna efter att ha drivit för flytt till Barcelona och Real Madrid under de senaste två åren.

Naturligtvis har United redan kopplats till otaliga spelare - och The Sun har försökt att vattna igenom alla rapporter för att föreställa sig vilka mål de röda djävulen skulle vara mest intresserade av.

Solskjær var en spelare på Old Trafford när Ronaldo förvandlades från en lovande ungdom till en av de bästa spelarna i världen och nordmannen sa att han tror Rashford är på samma uppåtgående bana. "Det är väldigt lätt att jämföra de två," sa Solskjær med en Manchester United tröjor. "Båda med färdigheter, kroppsform, attityd, attribut - allt.

Manchester United ser ut till att avsluta 2019 på en hög nivå. Nackdelen som var deras dragningar med Sheffield United och Aston Villa är nu i bakre fönstret och segrar över Tottenham Hotspur och Manchester City har fått en ny känsla av positivitet.