Arsenals misslyckande med att kvalificera sig till Champions League under de senaste tre säsongerna har drabbat dem hårt. Du behöver bara titta på hur mycket de har tjänat på sin Europa League-kampanj, jämfört med London-rivalerna Tottenham och Chelsea i Champions League för att se hur det påverkar klubben ekonomiskt.

Det är underförstått att Mikel Arteta som bär en Arsenal tröjor kommer att tillkännages som Arsenals nya manager omedelbart - och spanjoren kommer inte att vara den enda rekryter som tar sig ner från Etihad. Gunners har varit i oordning både på och utanför planen den här säsongen och Freddie Ljungberg har misslyckats med att vända resultatet som klubbens tillfälliga huvudtränare efter Unai Emerys avsked.

Arsenal-fans kan vara nyfikna på att se hur förmögenheten förändras när Unai Emerys efterträdare har utsetts, med vårdnadschef Freddie Ljungberg som inte lyckas återuppliva varken anda eller stil på planen. Men snygga anhängare kan nominera andra gooners för den exotiska semestern till St George's Caye, åtta mil öster om huvudstaden Belize City.

Liverpools mittfältare Alex Oxlade-Chamberlain som bär en Billiga fotbollströjor  förhindrades från att spela mer för Arsenal på grund av en klausul i hans kontrakt. Efter att ha lämnats frustrerad av flera första lagsmöjligheter på Emiraten, gick 26-åringen till Jurgen Klopps sida 2017 för 35 miljoner pund.