Paco Alcacer vill återvända till Spanien och Atletico Madrid har nu chansen att underteckna spanjoren. Alcacer vill gärna lämna Bundesliga-klubben på grund av Erling Haalands ankomst. Samtidigt har klubben det andra alternativet att köpa - Paris Saint-Germains Edinson Cavani. Men hans löner kommer att vara ett problem för Los Rojiblancos nu. En Atlético Madrid tröjor kan vara för billig för spelaren. Det sägs att Atletico har inlett förhandlingar med Borussia Dortmund. Affären beräknas kosta Atletico för 30 miljoner euro.

Atletico Madrid har gått med i loppet om Napoli-stjärnan Dries Mertens. Den belgiska internationella är inte kort av potentiella friare, Arsenal, Inter Milan och Bayern München sägs vara intresserade av att skriva under honom och förbereda billiga fotbollströjor för honom. PSGs Edinson Cavani är det första målet för Atletico manager. Men 32-åringen tros vara ett potentiellt alternativ eftersom han har varit produktiv efter de senaste säsongerna. Hans kontrakt kommer att löpa ut i slutet av säsongen.

Dessutom har Atletico Madrid identifierat före detta Villarreal-anfallaren Cedric Bakambu som deras andra överföringsmål i januari. 28-åringen gick en gång till en kinesisk klubb 2018 och har nettat 29 mål över 39 uppträdanden i den kinesiska Super League. Atletico Madrid-chefen delade nyligen sin firande som ansvarar för klubben i åtta år. Diego Simeone anlände till Atletico 2011 och har lyckats ändra klubbens historia. 49-åringen förlängde nyligen sitt kontrakt med klubben.