Sarri kräver att hans team lockar och fängslar. Lördagens 4-3-seger mot Napoli levererade verkligen i det avseendet. Det kommer att leva länge i minnet, eftersom denna rivalitet inte hade sett ett spel som det på mer än ett kvart århundrade.

En rutin som Ancelotti hade arbetat med i träningen avstod, i den mån den skulle leda till ett öppet skott från rutan, vilket det gjorde, bara för Leonardo Bonucci som bär en Juventus tröjor för att komma i vägen. Danilo började på den lösa bollen och startade och avslutade en kontring och gjorde sitt första mål för Juventus bara 29 sekunder in i sin debut.

Den tidigare lagkamraten Gonzalo Higuain, som vände inifrån och ut för Juves andra mål, undskyldades Senegals internationella okarakteristiskt dåliga skärm av Ancelotti, som hänvisade till den lilla lediga tiden Koulibaly hade under sommaren och svårigheterna han upplever efter att ha missat och förlorat Afrikanska cupen Nationernas final.

Juventus hoppas fortfarande på att landa en stor signering före slutet av transferfönstret på måndag, och Calciomercato föreslår att Barcelonas mittfältare Ivan Rakitic som bär en Billiga fotbollströjor  kan byta Spanien för Italien. Juventus är angelägna om att stärka sin mittfält och Bianconeris sportdirektör har redan erkänt att klubben anser honom vara en bra passform.