Kritiken mot Emery börjar växa efter en körning med tre matcher utan vinst, under vilken tid de har släppt sju mål mot Liverpool, Tottenham och Watford. Otroligt, Arsenal har tillåtit 96 skott på sitt mål den här säsongen - mer än något annat lag i Europas fem bästa ligor.

Jose Mourinho klädd i en Billiga fotbollströjor skulle vara den "perfekta" ersättaren för Arsenal-chefen Unai Emery. Det är domen från den kontroversiella TalkSport-värden Adrian Durham, som anser att "tiden rinner ut" för spanjoren efter att ha stammat till den nya kampanjen. "Tiden är ute för Unai Emery," sade Durham på TalkSport. ”Han kommer fram till slutet av de två åren och det är ingen skillnad på de mörkaste dagarna under Arsene Wenger.

Pierre-Emerick Aubameyang avfyra två första halvlekar för att sätta sin sida i ledning, innan en otroligt skakig defensiv skärm tillät Watford tillbaka in i matchen. Och den tidigare Tottenham-mittfältaren Jamie Redknapp känner att Aubameyang har en verklig möjlighet att imponera genom centrum nu när Alexandre Lacazette är skadad.

Aubameyang hade öppnat poängen i den 21: e minuten efter att ha hittats av Sead Kolasinac bär en Arsenal tröjor. Det var hans 37: e mål sedan han gick med i Gunners och allierade sig till de nio assistenterna som han nu har 46 målinvolveringar sedan han bytte Bundesliga för norra London i januari 2018.