Chelsea gick in i den internationella pausen på en något sur anmärkning efter att ha blåst i sin 2-0 ledning mot Sheffield United för att dra 2-2 på Stamford Bridge. Tammy Abraham som bär en Chelsea tröjor gjorde sina första mål på Bridge, men en insats från Callum Robinson och ett sent eget mål från Kurt Zouma fixade Chelsea tillbaka - mycket till Lampards frustration.

"Bristen på koncentration och misstag för målen är ögonblick, du försvarar som ett lag lika mycket som till en attack. Vi medgav att du stängde av i ett spel som bäst bör ses av 2-0. Det är ingen respektlöshet mot Sheffield United, 2-0 är inte slutet på historien.

Chelsea vänsterback Emerson Palmieri haltade efter bara sju minuter av Italiens Euro 2020-kval i Finland på söndag kväll, med det som tycktes vara en lårspänning. 25-åringen, som varit i god form för Frank Lampards sida hittills denna säsong, stod upp tillsammans med Blues-lagkamraten Jorginho men ersattes av Roma's Alessandro Florenzi som bär en Billiga fotbollströjor  med spelet i sina tidiga stadier.

Straffen kom i den 79: e minuten av matchen efter att Italien hade satts tillbaka, med Norwich City-anfallare Teemu Pukki som gjorde mål från straffstället för att avbryta Ciro Immobile öppnare för Roberto Mancinis sida. Men Jorginho steg upp för att göra mål från platsen, medan Chelsea mittfältaren gjorde sin sedvanliga straffuppgång innan han skjutit in i hörnet förbi Finlands målvakt Lukas Hradecky, som gissade rätt sätt men inte kunde hålla det ute.