Paris Saint-Germain led ett tidigt första nederlag av den nya Ligue 1-kampanjen efter att Rennes kom bakifrån för att vinna 2-1 på Roazhon Park.

Edinson Cavani klädd i en Billiga fotbollströjor  hade gett gästerna ledningen i den 36: e minuten när han utnyttjade en bortfärd i straffområdet från Rennes kapten Damien Da Silva. Värdarna var dock nivå strax före halvtid genom ett fint skott på tur av M’Baye Niang. Romain Del Castillo ledde hemmalaget framme strax efter omstarten och de kunde ha lagt till ytterligare en när Jeremy Morels volley kom tillbaka från stolpen.

PSG-tränaren Thomas Tuchel lämnade Neymar, som har varit förknippad med en flytt från klubben, ur sin trupp för andra veckan i rad och hans sida kämpade för att bryta ner de elastiska franska cupinnehavarna i brasilianska frånvaro. De regerande franska mästarna kunde ha gjort med Neymars gnista när de blev frustrerade av sina välborrade värdar, som har blivit något av ett bogey lag för PSG.

PSG är villig att låna Neymar med en PSG tröjor Over på Goal, det är helt annorlunda. De rapporterar att PSG är villig att låna Neymar så länge avtalet inkluderar en "skyldighet att köpa." En låneavtal kan vara svaret och kan locka antingen Barcelona eller Real Madrid att äntligen få slut på en överföringssaga som har dominerat rubriker hela sommaren.