Harry Redknapp som bär en Billiga fotbollströjor  har sagt till Frank Lampard och Chelsea att förvänta sig en "tuff säsong" med den nya Premier League-kampanjen som börjar nästa vecka. Blues imponerade till stor del den sista termen och lyftte Europa League-pokalen med seger över Arsenal i finalen i Baku medan han hamnade på tredje plats i ligan.

Biljetter finns nu till försäljning för två utvecklingsgruppsmässor som hålls på Stamford Bridge i augusti och september. Våra ungar, nu under ledning av den nya chefen Andy Myers, startar sin Premier League 2-kampanj hemma mot Liverpool nästa måndag 12 augusti. Kick-off är klockan 19.00 och supportrar kan delta i bara £ 5 för vuxna, medan juniorer (under 20 år) och seniorer (65 eller över) kan köpa en biljett gratis.

Blues börjar vår kampanj för Premier League 2019/20 med en vattensam resa till Old Trafford för att ta på Manchester United, ett av lagen vi slog till en topp-fyra mål förra terminen. Höjdpunkten för öppningshelgen startar klockan 16.30 denna söndag 11 augusti. Varmt på hälen i det spelet är Super Cup och en chans att vinna säsongens första silvervaror. Vi spelar Liverpool på Besiktas Park i Istanbul onsdagen den 14 augusti, kick-off klockan 20 i Storbritannien.

Den sida av Frank Lampard som gillar Chelsea tröjor väldigt färdig pre-säsongen med en underhållande 2-2 oavgjort med Borussia Monchengladbach på helgen, och de kommer nu att se fram emot säsongöppnaren i Manchester United på söndagen.