Jamie Carragher anser att Jurgen Klopp "borde titta på" James Maddison eftersom Leicester-mittfältaren kan ta Liverpool till nästa nivå. Maddison som bär en Billiga fotbollströjor noterade sju mål och sju assister under sista termen i en exceptionell debut Premier League-kampanj och 22-åringen har plockat upp där han slutade den här säsongen.

Jurgen Klopps europeiska mästare valde sig inte att göra några seriösa äldre tillägg i sommar, och lägger bara till ungdomarna Harvey Elliott och Sepp van den Berg samt säkerhetskopmakarna Adrian och Andy Lonergan.

Vissa Reds-fans lämnades besvikna över bristen på nya tillägg till truppen, och Carragher säger att ett drag för Maddison skulle hjälpa hans tidigare sida att göra "det nästa steget upp" när de bjudit på att gå bättre i sin Premier League-titelkamp med Manchester City den här säsongen.

Vingaren, Jamie Redknapp som bär en Liverpool tröjor, levererade ett ögonblick av glans i Reds 2-1-seger över Southampton på St Mary's på lördagen. Med Liverpool som skulle gå in i halvtidsintervallet hela torget, krängde Mane en fantastisk insats i det yttersta övre hörnet för att sätta gästerna 1-0 upp trots en dålig visning av första halvlek.

För Mane markerade det hans tredje mål i två matcher efter att ha gjort ett brack när Liverpool vann UEFA Super Cup förra veckan och slog Chelsea med straff efter en 2-2 oavgjort efter extra tid.