Arsenal har erbjudits chansen att signera Lyon-attackerande mittfältaren Nabil Fekir för bara £ 30m. Den 25-årige Nabil Fekir som gillar att ha på sig en Billiga fotbollströjor kom nära att flytta till Liverpool förra sommaren för 58 miljoner kronor men avtalet kollapsade i sista stund på grund av oro över knäskador. Emellertid stannade Frankrikes internationella med Lyon och gjorde 39 framträdanden i förra sommaren och gjorde 12 mål, vilket tycks avstå från rädslan för problemet.

Arsenal skulle vara mycket intresserad av att göra en deal för bara £ 30m, med sitt primära överföringsmål, Wilfried Zaha, som troligen kostar 80m från Crystal Palace. Arsenal försöker skriva Wilfried Zaha från Crystal Palace, men deras erbjudande för Ivorian kommer sannolikt att falla bra och vid det här tillfället verkar en överenskommelse osannolikt. Zaha var enastående i Premier League förra säsongen och det har rapporterats att han vill lämna Palace för klubben som han stödde som barn.

Ray Parlor berättade för Alan Brazil Sports Breakfast att han skulle sälja Pierre-Emerick Aubameyang för att finansiera ett drag för Zaha. Zaha som särskilt gillar Arsenal tröjor vill förstå tyst på situationen, men tyvärr för honom har en tweet från sju år sedan uppstått av att han kallade Arsenals försvar en "shambles". Fem och ett halvt år senare och Zahas tweet gäller fortfarande för Arsenals försvar.