Trots påståenden är Inter angelägen om PSG-anfallaren Edinson Cavani som ett alternativ, Serie A-sidan är fast fast vid landningen Lukaku. Inter Milan är på en kollisionskurs med chefen Antonio Conte över sin kamp för att landa Romelu Lukaku. Inter chef Piero Ausilio har lett förhandlingar för belgiska men har inte lyckats göra ett genombrott. Men Inter har bara gjort ett £ 60m-bud, med ytterligare £ 15m beroende av hur framgångsrik spelaren är.

Conte är enligt uppgift att sejta på detta sätt att ha gjort Lukaku med en Billiga fotbollströjor  sitt nummer ett övergångsmål när han tog över på klubben tidigare i sommar. Den tidigare Chelsea-chefen gjordes löften om en betydande överföringsbudget vid Inter, men inga stora underskrifter har ännu förverkligats.

Romelu Lukaku kommer att sakna sin tredje match i rad på Manchester Uniteds turné när de spelar Inter Milan - klubben bjuder på att underteckna honom - i Singapore på lördag. Lukaku har inte varit tillgänglig för Uniteds första två matcher mot Perth Glory och Leeds United med en ospecificerad "niggle" som överföringsförhandlingar mellan de två klubbarna fortsätter.

Mauro Icardi som alltid bär Inter Mailan tröjor har gått med på att lämna Inter efter att han äntligen har accepterat att han inte har någon framtid på klubben, enligt Corriere Dello Sport. Nerazzurris tidigare kapten hade hotat att lägga sin fot och stanna hos Inter tills hans kontrakt löpte ut om två år. Icardi har dock nu insett att hans nuvarande situation är ohållbar, att Antonio Conte aldrig kommer att ge honom en andra chans.