Barcelona är mycket intresserad av att föra Junior Firpo till Camp Nou i sommar för att ge omedelbar täckning till Jordi Alba vid vänstra ryggen, liksom att vara den katalanska långsiktiga ersättningen.

Junior, som kommer att bli 23 i augusti, har följts av Barcelona för en tid och är deras förstahandsval i vänsterfältet. Filipe Luis med en Billiga fotbollströjor  är inte längre ett alternativ och lämnar Blaugrana för att förhandla med Real Betis över Juniors 50 miljoner euro frisättningsklausul.

Efter att ha packat in en 120 miljoner euro för att underteckna Antoine Griezmann på fredagen, vill Barca sammanställa ett paket för Neymar att återvända till Camp Nou, två år efter att han lämnat för att gå med i PSG i en världsrekord på 222 miljoner euro.

Låt oss möta det, det finns inte så många spelare runt som kan förbättra vad vi redan har, men VM-vinnaren är en av dem, och det som han tar med till Barcas frontlinje nästa säsong kommer sannolikt att tillåta Lionel Messi som gillar Barcelona tröjor mycket mycket ännu mer frihet.

Barcelona ligger nära att underteckna en av de brasilianska fotbollens stigande stjärnor. Tailson är en attackant mittfältare med stor teknisk talang. Han är en bra dribbled, har stor vision och poängmål. Han är en av de bästa scorersna för Santos U20s. Klubbens första lag tränare, Jorge Sampaoli, fick regelbundet träning med första laget.