Jurgen Klopp medger att Liverpool inte kommer att vara den mest trafikerade klubben under det nuvarande transferfönstret men säger att han "fortfarande tittar" på möjliga erbjudanden. De röda, som vann Champions League och hamnade på andra plats i Premier League förra säsongen, har bara signerat den unga försvararen Sepp van den Berg som bär en Billiga fotbollströjor  hittills i sommar.

Röda har inte signerat några äldre spelare hittills denna nära säsong, med deras enda tillägg är den 17-åriga holländska centerbacken Sepp van den Berg från Eredivisie-sidan PEC Zwolle. Fulhams Harvey Elliott, en annan tonåring, har varit nära knuten till en rörelse, men utanför unga spelare har det inte funnits några konkreta länkar till stjärnor för den äldre sidan.

När Liverpool Football Club fortsätter att göra massiva framsteg på planen, och kulminerade med juni i Champions League-seger över Tottenham - det första sedan 2005 - är det upp till chefer som Chief Commercial Officer Billy Hogan som gillar Liverpool tröjor väldigt mycket för att säkerställa att teamet förblir relevant, resonans och så lönsam som möjligt utanför planen.

Det var inte bara en av de mest framgångsrika säsongerna i det senaste minnet för Liverpool i sina tävlingar - att vinna Champions League och avsluta en whisker blyg i Premier League-kronen efter 97 poäng räckte inte för att slå Manchester City - utan ett banerår på balansräkningen också.