Napoli har enligt uppgift ökat sitt kontrakt erbjudande till Nicolas Pepe eftersom de fortfarande ser ut för att slå Arsenal till Lillevingen.

Napoli-chef Carlo Ancelotti har svarat på rykten om att Arsenal har kommit överens om en överenskommelse för Nicolas Pepe och insisterar på att han inte skulle bli "besviken" att missa framåt. Omfattande rapporter i helgen hävdar att Arsenal har vunnit loppet för att signera Pepe med en Billiga fotbollströjor  efter att ha träffat ett avtal med Lille för den 24-åriga angriparen i en affär med cirka 80 miljoner euro (72 miljoner pund).

Pepe imponerade med 22 mål och 11 assist för Lille förra säsongen och har varit bland Europas mest eftertraktade spelare i sommar, med Manchester United, Liverpool och Bayern München också kopplade de senaste veckorna. Även om en affär fortfarande måste paketeras upp mellan Arsenal och Pepe: s företrädare, förväntas trollmännen ett officiellt tillkännagivande om kantens ankomst omedelbart.

Jurgen Klopps män har en vänskapligare - mot Lyon i Genève på onsdag - innan deras Community Shield-showdown med Manchester City på Wembley. Det kunde ha varit en helt annan berättelse om Divick Origi som hade en Napoli tröjor konverterade en tidig möjlighet - med de röda visade inget riktigt målhot efter denna punkt.

Arsenal-målet Nicolas Pepe väger också ett erbjudande från Napoli och kommer att bestämma sin framtid i början av den kommande veckan, berättade en källa nära affären till AFP på söndagen.