Spekulationerna fortsätter att omge framtiden för den belgiska internationalen på Old Trafford. Romelu Lukaku har inte inkluderats i Manchester United-truppen som reser till Norge för en vänskapssäsong före säsongen. 26-åringen publicerade ett kryptiskt meddelande på sociala medier under helgen och tycktes tyder på en flytt från Old Trafford.

Champions League-vinnaren pratade med talkSPORT om Maguires egenskaper som försvarare och jämförde dem med den tidigare Man United-kaptenen Steve Bruce, Chelsea-hjälten John Terry med en Billiga fotbollströjor och före detta Arsenal-skepparen Tony Adams. Leicester tros vilja ha cirka 90 miljoner pund för 26-åringen och man tror att Old Trafford-chef Ole Gunnar Solskjær är mycket angelägen om honom.

Teddy Sheringham tror att Harry Maguire är en idealisk signering för Manchester United på grund av hans lugnande inflytande. Manchester United tog kontakt med Leicester City idag när Harry Maguire klädd i en Manchester United tröjor missade träning, enligt Fabrizio Romano. Mittbacken kallade på sjuk i Leicester - åtminstone det är vad vi vet - för att lägga till en hink mer bränsle till eld.

Ole Gunnar Solskjærs lag avslutade sin sommarturné med en 2-1 seger över Tottenham i Shanghai på torsdagen efter segrar över Perth Glory, Leeds United och Inter Milan. United-chefen har bara två veckor och två matcher - mot Kristiansund i Oslo och AC Milan i Cardiff - för att slutföra sina planer för öppnande spelet i Premier League-säsongen mot Chelsea på Old Trafford den 11 augusti.